Despre noi

Afla mai multe despre
produsele realizate de noi

O mică poveste. Intâi am văzut un nuc mare și ne-am imaginat ce frumusețe de lemn o fi in el. Am studiat pe net dacă se caută așa ceva și ni s-a părut că da.Am căutat un gater. Nimeni nu avea gater să poată debita un lemn atât de gros. Am gândit că ar fi util unul. Si am făcut pe comandă. O perioadă am debitat și am vândut cherestele mărimi mari,in țară,Olanda și Germania. Cherestea verde. Dar tâmplarii folosesc uscată și nu prea au uscătoare. Am hotărât să o uscăm noi .Dar tâmplării nu au utilaje pentru îndreptat cherestea atât de lată,fac operația manual și durează o groază de timp. Am hotărât să o îndreptăm pentru ei. Am ,,inventat ,,un dispozitiv care poate indrepta material lungime pana la 6 m,latime pana la 1.7 m. Odată îndreptată, ne-am gândit că putem și șlefui. De aici pana la produse finite a fost un pas mic.

Doar din cel mai bun lemn

Produsele noastre sunt executate numai din copaci batrani,a caror durata de exploatare a expirat.Fie ca vorbim despre nuc,fie ca este vorba despre stejar ori plop negru bubos,salvam de la foc lemn de o neobisnuita frumusete.Am putea spune ca suntem creatori de minunatii din lemn de foc.Nu taiem copaci cu diametre mai mici de 80 cm.Tot lemnul pe care il folosim este taiat cu autorizatiile legale.
blaturile mari sunt rigidizate pe spate cu elemente matalice fixate in prezoane -suruburi lemn-metal.

 

Un bustean de nuc,adevarata raritate.Lungime 3,5 m ,diametru 1,2 m,sanatos!Sansa de a gasi asa ceva este ca si cea de a castiga la loto!Au rezultat 3 super blaturi!

 

Putem executa blaturi de masa dintr-o bucata lungimi pana la 6 m!

Noua ne plac provocarile!Aveti una pentru noi?


12

12 ani de activitate

Nimic nu ni se pare imposibil!Vreti o masa unicat?contactati-ne!


1000

alte produse

Doriti un blat din lemn masiv?Mic sau mare?Din nuc,stejar ori plop negru bubos?Contactati-ne!

100

% satisfactie

Aducem unicitatea si naturalul in casa dumneavoastra!Contactati-ne!

Call Now Button